Bredstrup-Pjedsted - Erhverv
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Hej beboer i Bredstrup-Pjedsted. Nu er der mulighed for at købe duroc friluftsgrise kød fra den lokale gård Thomasminde. Følg gerne med på vores Facebook-side. På siden er der mulighed for at købe det unikke duroc kød, som er kendetegnet ved den saftige marmorering. Ydermere er der mulighed for at følge det søde liv, som friluftsgris i den danske natur. Kødet leveres finparteret klar til fryseren.

Læs mere...

”Det er dig der har julebutikken” sagde de 2 småpiger lige midt under indvielsen af cykelstien i Bredstrup-Pjedsted. Det måtte jeg indrømme, fortæller Gurli Hjorth der for 10. gang holder juleåbent i sit julepyntede og granduftende Galleri Eskely i Gl. Pjedsted. Bag galleriet er værkstedet med brændeovn, varm kaffe og te til de besøgende. Det er her der laves gode kopper, kander, salatskåle, shadowligts, damekaffekopper, skulpturer og nu også nogle helt særlige brocher og øreringe i porcelænsler.

Åbent kl. 10-16 alle lørdag-søndage fra 26. november. Gurli Hjorth, Galleri Eskely, Pjedstedvej 66, Fredericia.

Damekaffekopper, Funghi-vaser, rå, farverige smykker og frostsikre istapper tilsat halmsofaer og julehygge med hjemmebag.


Åbent kl.10-16 alle lørdag-søndage fra 28.nov.
Galleri Eskely, Pjedstedvej 66, Fredericia