Bredstrup-Pjedsted - Halv mand, helt menneske
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Halv mand, helt menneske

Tirsdag den 9. oktober kl. 19.30

René Nielsen – master i idræt & velfærd, forfatter og foredragsholder


Fortællingen om René Nielsen er historien om en mand, der var udsat for en ulykke, som i sig selv både var uhyggelig, hård og uretfærdig, men samtidig historien om en mand, der efter et kæmpe chok formåede at vende en voldsom forandring til en styrke. Det er historien om selv at tage ansvar, og om hvor langt vi kan nå, hvis vi proaktivt søger udviklingen.
I dag lever René Nielsen et helt almindeligt liv som ægtemand og far til tre. Han arbejder, handler, kører sine børn til idræt og ordner familiens have. Måden René er nået hertil, er der dog intet almindeligt ved. 21. april 1991 mistede han begge sine ben i en togulykke. I dag, mange år efter ulykken, aner René fortsat ikke, hvorfor han som en livsglad ung bankrådgiver og håndboldspiller på topniveau, skulle vågne op på et hospital og blot være 113 centimeter høj. Det lykkedes René at udfordre sit nye liv uden ben. Vist var han nu kun en halv mand, men han besluttede sig for, at han igen ville være et helt menneske.
Frem til ulykken skrev René Nielsen bankrådgiver og elitesportsmand på visitkortet. Renés bog, “Halv mand – helt menneske”, har i dag solgt i mere end 50.000 eksemplarer.

Aftenen er arrangeret i samarbejde med Menighedsrådet.

Entre: 100,- kr. for alle