Bredstrup-Pjedsted - Vinding - BPI 2 - 2 (1 - 0)
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Vinding - BPI 2 - 2 (1 - 0)

19’ 1 - 0
57’ 1 - 1 Tobias Zentio (ass. Sten Andersen)
75’ 1 - 2 Philip Sander (ass. Tobias Zentio)
93’ 2 - 2

BPI gik ind til kampen som underdogs mod Vinding som havde vundet deres første tre kampe.
Vinding havde medvind i første halvleg og med den fik de sat BPI under et vist pres, hvilket ikke var den store overraskelse ,da BPI havde aftalt at stå rimelig kompakt for ikke, at gik et ungt Vindingmandskab fik for meget plads at løbe i.

Forsvar og midtbane stod stærkt og det blev ikke til meget mere end nogle kvarte chancer.
Alligevel blev det 1-0 til Vinding efter en lang bold fra målmanden som fik lov til at hoppe helt op til en angriber som kom til en afslutning som, dagens målmand Fyn, kun kunne halvklare. 1-0.
1-0 nede i pausen var der egentlig ok tilfredshed med kampens forløb, og aftalen var at fortsætte i samme rille og så skulle målene nok komme.
Lidt over 10min inde i 2. halvleg kom udligning også, da Sten havde sneget sig med op i højre side , og med en eller anden rundskæv af højre yderside fik han lagt bolden ind til Zentio, som fra kort afstand fik bolden styret i mål. 1-1.
Kampen fortsatte med at være et jævnbyrdigt opgør uden de helt store målchancer, men et kvarter før tid fandt Zentio en fri Philip Sander i dybden og med et skarpt træk, var han alene med målmanden og gjorde det sikkert til 1-2.
Så skulle resultatet bare arbejdes hjem og BPI-mandskabet var sekunder fra sejre men i det 93. minut fik Vinding udlignet på en direkte frispark lige ude for feltet. Det så desværre ud til at det var muren som ikke fik gjort sit arbejde ordentligt.
Bittert at miste 2 point i sidste sekund, men BPI’erne leverede en fremragende indsat og med lidt marginaler på vores side så havde vi taget sejren.
En god spredning i stemmerne om, hvem der var Man of the match vidner om helstøbt holdindsat hvor alle arbejdede for holdet.