Bredstrup-Pjedsted - Vejle Kammeraterne - BPI 3-1 ved halvleg 1-1
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Vejle Kammeraterne - BPI 3-1 ved halvleg 1-1

BPI spillede en god 1 halvleg mod favoritterne fra Vejle. Vi satte os på kampen fra starten og udnyttede klogt medvinden til flere gode angreb. Det var helt fortjent, at Mads Dahl bragte BPI i sidsen med 1-0 på et pragtfuldt skud fra kanten af straffesparksfeltet - bolden gik i mål helt ude ved stolpen. Flot forarbejde af Mathias Itzke.
Vi kunne faktisk have ført 2-0 efter de første 20 minutter af kampen, men desværre fik Vejle Kammeraterne udlignet på et drop af vores målmand Simon Grauslund, der var uheldig med et fladt langskud som gik i mål, via Simons fod. BPI fortsatte dog med at spille flot fodbold og kombinerede glimrende op af banen, Vejle var dog også farlige på kontraangreb, de har 3 ekstrem gode angribere. Men Søren Fyn holdt godt sammen på sit forsvar sammen med Sten Andersen. Fyn spillede en rigtig flot kamp. Det samme gjorde som sagt Sten Andersen og Mads Dahl.
Vi fik desværre ikke skaffet os den fortjente føring og måtte gå til pausen med 1-1. Straks i 2 halvleg satte Vejle kammeraterne os under pres og allerede efter 7 minutter fik de scoret på en afslutning fra kanten af feltet, et angreb som flere BPI spillere kun have forhindret og målmand simon Graulund var ikke chanceløs, med 2-1 så blev det vanskeligt og BPI fik kun skabt sporadiske chancer tæt på var vi ved et hovedstød fra Søren Fyn, chancen blev skabt glimrende af Tobias Zentio, men afleveringen var lige 5 cm for høj. Samme Tobis blev dækket skarpt op i hele kampen af Vejle.
VejleKammeraterne afgjorde kampen med et glimrende mål til 3-1 12 minutter før tid. BPI havde stor ære af kampen - alle mand kæmpede og fightede flot men marginalerne var ikke med os, samtidig manglede vi altså 3 dominerende spillere i kampen mod topholdet nemlig Flemming Seehagen , Stig Andersen og Philip Sander var alle forhindret. Men træner Niels Pimenta havde sat holdet flot op og vi gjorde absolut en god figur. Men trods alt en fortjent sejr til Vejle på en rigtig god 2 halvleg BPI ligger nu med 3 point for 3 kampe og har tabt til 2 hold som begge har maksimum point nemlig Vejle Kammeraterne som sagt og Den Bosniske.
Vi skal have fokus på, at få 2 hold under os og undgå nedrykningskampe. Trelde har trukket sig ud af turneringen, så der er 7 hold i rækken.
Næste kamp er søndag den 30/8 kl 13.30 mod Øster Starup på Covia Arena, mød talstærkt frem, denne kamp er ekstrem vigtig for BPIs chance for at overleve i rækken, da skal vi gerne have nogle point.