Bredstrup-Pjedsted - Flot comeback af KFK U13 pigerne i intenst topopgør!
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Flot comeback af KFK U13 pigerne i intenst topopgør!

På årets til dato varmeste fodbolddag spillede U13 pigerne i søndags topopgør mod licensklubben Varde IF på Santrol Arena.

Fredericia KFK vs. Varde IF 4-2 (3-2)
02´ 0-1
12´ 1-1 Louise Rytter, assist Julie Tenfjord Sørensen
19´ 1-2 (Str.)
22´ 2-2 Louise Rytter, assist Julie Tenfjord Sørensen
24´ 3-2 Louise Rytter
31´ 4-2 Emmely Christensen

Startopstilling:
1. Celine Vilholm Laursen (BPI)
2. Laura Skytte (KFUM)
3. Emmely Christense (Strib, BPI)
4. Sidsel Marie Hansen (BPI)
5. Frederikke Aabom (KFUM)
6. Thea Rønnow Jensen (Strib, BPI)
7. Louise Rytter (Strib, BPI)
8. Sofie Marcher (BPI)
9. Enielca Izeet Jacobsen Zamora (KFUM)
10. Julie Tenfjord Sørensen (BPI)
11. Ester Dahlmann (BPI)

12. Anne Lindholm Christensen (BPI)
13. Mathilde Petersen (KFUM)
14. Helene Jansbak (KFUM)

Kampens spiller: Celine Vilholm Laursen

1. halvleg
Det var Varde der efter 2 min. kom først på måltavlen. Efter opspil i deres højre side får et fladt indlæg lov til at passere til en helt fri Varde spiller, som blot skal sætte en inderside i tomt mål. KFK pigerne arbejdede videre, og var konstant farlige ved de hurtige kanter Ester og Louise, samt angriber Enielca. Midtbanetrioen med Thea, Sofie og anfører Julie fik omsat gode kombinationer og bevægelser, til chancer for deres holdkammerater. Det blev 1-1 efter et godt sparket frispark fra Julie, som Varde målmanden ikke kunne holde, Louise sparkede returbolden i mål. Herefter havde pigerne godt styr på kampen, men lidt uheldigt fik Varde tildelt et straffe. Dommeren vurderede at en Varde afslutningen udefra blev rettet af via hånden på en forsvarsspiller, til trods for at hånden var placeret ind til kroppen. Celine reddede flot afslutningen udefra, men var chanceløs på straffesparket. Bagud for 2. gang i kampen fastholdt pigerne momentum, og allerede 2 min. efter Varde´s scoring kom udligningen. Louise blev efter flere gode kombinationer sendt i dybden, og scorede sikkert til 2-2. Pigerne fortsatte det gode spil, og efter samme opskrift som målet til 2-2, scorede Louise sit 3. mål til 3-2.

2. halvleg
KFK pigerne var klar til at arbejde videre. Pigerne gav bolden op til 2. halvleg, men i stedet for at spille tilbage på egen banehalvdel, kombinerede de centrale spillere direkte mod modstanderens mål. Emmely afsluttede på kanten af buen til målfeltet, og scorede kampens flotteste mål. Kombinationerne og målet var virkelig en genialitet. Der var flere gode chancer til Mathilde, Enielca, og Louise de første 10-15 min. af 2. halvleg, men afslutningerne manglede lige det sidste. Varde fik mere og mere plads, og var meget på bolden de sidste 10-15 min. af kampen, en kombination af træthed og tilbagetrækning hos KFK pigerne. Det var især den rigtig dygtige 10´er fra Varde, som skabte udfordringer for pigerne. Det blev dog aldrig rigtig farligt, og Varde skabte ikke de helt store åbne chancer. Stor ros til de defensive spillere Anne, Sidsel, Helene, Frederikke, Laura, Thea, Celine for at holde stand i den sidste del af kampen.

Stort tillykke med sejren til KFK pigerne, som set over hele kampen havde de fleste og største chancer.

Begge hold havde dog stor ære af kampen, som var kendetegnet ved god fodbold og fysiske dueller.

Næste hjemmekamp for pigerne er onsdag d. 24.05-2017, kampstart kl. 19.00 på Santrol Arena. Modstanderen er igen Varde IF, og det bliver med garanti spændende!