Bredstrup-Pjedsted - BPI - Fredericia FF 0-1 efter 0-0 ved halvleg
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

BPI - Fredericia FF 0-1 efter 0-0 ved halvleg

BPI spillede faktisk en godkendt kamp idag, selvom det resultatmæssigt var en skuffelse at tabe på hjemmebane. Ikke mindst måden det skete på, var stærkt uheldigt.

BPI havde en kraftig medvind i 1 halvleg og her skabte vi kun 2-3 chancer den største til Jens Ladegaard, som dog blev reddet flot af FFFernes målmand. BPI sad tung på spil og chancer og det fortsatte i 2 halvleg selvom vi spillede i modvind, men BPI kunne ikke score chancer til Simon Hauritz og Niels Basse samt Søren Fyn blev alle misbrugt på det skammeligst, og som man ofte ser, slår modstanderne kontra Jonathan Meyer som er i FFFerns 1 holdstrup scorede på et flot langskud, som heldigt tog stolpen og gik i mål, uden chance for Lasse Enemark, det var ca 5 minutter før tid, og selvom BPI pressede på i slutfasen rakte det ikke.
BPIs bedste idag var Sten Andersen og Flemming Seehagen, Sten Andersen spillede en fantastisk kamp, den bedste præstation fra ham i et par år, og han fik fortjent over 50 point i den intern stemme konkurrence, det er altså mange. Hver spiller giver 5 point til bedste spiller. Vi så også lovende takter fra flere andre bl. a Lennert Borgvardt og Håkon Ladegaard, der var et frisk pust, da han kom på banen efter skiferie, men også Martin Stigbjerg og Niels Basse samt Niels Pimento, havde klasse idag, ja alle fightede faktisk det vi kunne forlange, men heldet var forpagtet af Fredericia FF. Vi må erkende, at vi skal op på hesten igen, men glæde os over den spillemæssige præstation, og viljen var tilstede. Fredericia FF skal vise bedre takter end dem de gjorde idag i Pjedsted, hvis de skal være tophold i rækken. BPIs næste kamp er på udebane mod Jellling som tabte 2-1 til Give Fremad, i den første kamp. Kampen spilles i Givskud på kunstgræsbane.

Tak til alle de fremmødte tilskuere på trods af det meget dårlige vejr koldt og blæsende. Beklager vi måtte skuffe jer.

 

Håber at I kommer igen næste gang og da vil vi tilstræbe at grillen er tændt.