Bredstrup-Pjedsted - Kampreferater
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

BPI - Smidstrup 5-6 efter 1-3 ved halvleg

BPI spillede desværre en kamp langt under normalt niveau for vores forsvarspil og defensiv midtbane. Det hele sejlede rundt og Smidstrup kom i spidsen efter 8 minutter , heldigvis fik Tobias Zentio hurtigt skaffet balance i regnskabet. Smidstrup bragt sig på 1-2 efter 20 minutter på et meget flot hovedstød som gik i nettet helt oppe i det ene målhjørne uden chance for Ramon Dias som fik debut som målmand og det slap, han faktisk fint fra selvom vi indkasserede 6 mål. Det siger jo også lidt om forsvarets præstation i dagens kamp. Smidstrup fik scoret til 1- 3 efter 35 minutter, og det holdt til halvleg.
Læs mere...

Vinding - BPI 2 - 2 (1 - 0)

19’ 1 - 0
57’ 1 - 1 Tobias Zentio (ass. Sten Andersen)
75’ 1 - 2 Philip Sander (ass. Tobias Zentio)
93’ 2 - 2

BPI gik ind til kampen som underdogs mod Vinding som havde vundet deres første tre kampe.
Vinding havde medvind i første halvleg og med den fik de sat BPI under et vist pres, hvilket ikke var den store overraskelse ,da BPI havde aftalt at stå rimelig kompakt for ikke, at gik et ungt Vindingmandskab fik for meget plads at løbe i.
Læs mere...

BPI - Øster Starup/Vester Nebel 1-0 efter 1-0 ved halvleg. målscore Tobias Zentio.

BPI spillede en rigtig fin kamp idag mod Øster Starup og vandt fuldt fortjent med 1-0. BPI satte sig på kampen fra start og var toneangivende i hele halvlegen, men det massive spilovertal gav for få chancer. Vi skulle helt hen til det 31 minut af 1 halvleg, hvor Martin Stigbjerg, glimrende fandt Tobias

Zentio i straffesparkfeltet. Tobias kanonerede kuglen i kassen fra lige omkring straffesparksplettet en flot scoring. BPI skabte mange halve chancer - men fik ikke scoret yderligere. Men vores forsvar med Jacob Dall og Søren Fyn afviste alle lange bolde fra Øsster Starup specielt deres i særklasse

stærkeste spiller Nikolaj Boutrup Christensen var en glimrende styrmand for dem, og spillede hele tiden meget lange bolde. Nikolaj er tidligere divisionspiller i Vejle B og Kolding IF. BPI var glimrende indstille på dette fra træner Niels Pimenta - intet overraskede os.
Læs mere...

Vejle Kammeraterne - BPI 3-1 ved halvleg 1-1

BPI spillede en god 1 halvleg mod favoritterne fra Vejle. Vi satte os på kampen fra starten og udnyttede klogt medvinden til flere gode angreb. Det var helt fortjent, at Mads Dahl bragte BPI i sidsen med 1-0 på et pragtfuldt skud fra kanten af straffesparksfeltet - bolden gik i mål helt ude ved stolpen. Flot forarbejde af Mathias Itzke.
Læs mere...

SDU - BPI 1 - 4 (0 - 2)

15’ 0 - 1 Tobias Zentio (ass. Martin Stigbjerg Schmidt)
35’ 0 - 2 Stig Andersen (ass. Flemming Seehagen)
50’ 1 - 2
60’ 1 - 3 Tobias Zentio (ass. Stig Andersen)
78’ 1 - 4 Søren ‘Fyn’ Andersen (ass. Tobias Zentio)
Læs mere...

"De Gule" foldede sig ud

Serie 4: BPI - Amnitsbøl/Egtved 9-1 (6-0)

Læs mere...

Flot comeback af KFK U13 pigerne i intenst topopgør!

På årets til dato varmeste fodbolddag spillede U13 pigerne i søndags topopgør mod licensklubben Varde IF på Santrol Arena.

Læs mere...

BPI - Vejle Kammeraterne 0-2 efter 0-2 ved halvleg.

BPI rykkede desværre ned i serie 4 idag.  BPI startede frygtelig dårlig og kom bagud efter 5 minutter efter en fejl i vores venstreforsvarsside og sandelig om vi ikke lavede en mere efter 17 minutter i midterforsvaret. Bagud 0-2 var det op ad bakke, men så tog spillerne sig sammen og viste faktisk høj moral i kampens sidste time.
Læs mere...

Fredericia KFUM - BPI 4-2 efter 2-1 ved halvleg

BPI udnyttede desværre ikke sin første matchbold i kampen om at undgå nedrykning, da vi tabte dagens udekamp mod Fredericia fuld fortjent med 4-2. Fredericia startede bedst og satte sig på kampen, og kom i front efter et hjørnespark, som BPI ikke fik dækket op overfor det var efter ca 15 minutters spil. BPI fik udlignet på et pragtmål af Simon Hauritz som scorede på et faldt langskud helt ude ved stolpen efter fint opspil af Jens Ladegaard og Niels Basse. Men som så ofte for svigtede BPIs koncentration 5 min et par minutter før halvleg og Fa KFUM kom i front efter dårligt forsvarspil i BPIs venstre side, generelt havde vi store problemer i den side idag. Mads Christensen var uden chance og han havde ellers sået en fin 1 halvleg i BPIs mål.
Læs mere...

BPI - Taulov 4-2 efter 1-2 ved halvleg

BPIs spillere viste sig idag frem fra sin allerstærkeste side, nemlig en utrolig fight, og samtidig havde vi modet til at opsøge vores muligheder, selvom vi fik en frygtelig start på kampen. Vi kom bagud 0-1 efter 4 minutter efter hovedstød på et hjørnespark, da manglede vi virkelig Søren Fyn, men efter 14 minutter kom vi yderligere bagud 0-2, da vi snorksov i forsvaret. Så var tilskuerene, begyndt at tale om, at vi ikke er bedre end til serie 4. Sebastian Andersen brændte BPIs største chance, da han skød over mål fra tæt hold. Men vi var hele tiden omkring Taulovs mål, selvom vi ikke var farlige. Men efter 41 minutter forsøgte Niels Basse en soloturog Taulovs kontante forsvar med Brødrene Unnerup i spidsen, nedlagde ham, klart staffespark.
Læs mere...