Bredstrup-Pjedsted - Kampreferater
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

"De Gule" foldede sig ud

Serie 4: BPI - Amnitsbøl/Egtved 9-1 (6-0)

Læs mere...

Flot comeback af KFK U13 pigerne i intenst topopgør!

På årets til dato varmeste fodbolddag spillede U13 pigerne i søndags topopgør mod licensklubben Varde IF på Santrol Arena.

Læs mere...

BPI - Vejle Kammeraterne 0-2 efter 0-2 ved halvleg.

BPI rykkede desværre ned i serie 4 idag.  BPI startede frygtelig dårlig og kom bagud efter 5 minutter efter en fejl i vores venstreforsvarsside og sandelig om vi ikke lavede en mere efter 17 minutter i midterforsvaret. Bagud 0-2 var det op ad bakke, men så tog spillerne sig sammen og viste faktisk høj moral i kampens sidste time.
Læs mere...

Fredericia KFUM - BPI 4-2 efter 2-1 ved halvleg

BPI udnyttede desværre ikke sin første matchbold i kampen om at undgå nedrykning, da vi tabte dagens udekamp mod Fredericia fuld fortjent med 4-2. Fredericia startede bedst og satte sig på kampen, og kom i front efter et hjørnespark, som BPI ikke fik dækket op overfor det var efter ca 15 minutters spil. BPI fik udlignet på et pragtmål af Simon Hauritz som scorede på et faldt langskud helt ude ved stolpen efter fint opspil af Jens Ladegaard og Niels Basse. Men som så ofte for svigtede BPIs koncentration 5 min et par minutter før halvleg og Fa KFUM kom i front efter dårligt forsvarspil i BPIs venstre side, generelt havde vi store problemer i den side idag. Mads Christensen var uden chance og han havde ellers sået en fin 1 halvleg i BPIs mål.
Læs mere...

BPI - Taulov 4-2 efter 1-2 ved halvleg

BPIs spillere viste sig idag frem fra sin allerstærkeste side, nemlig en utrolig fight, og samtidig havde vi modet til at opsøge vores muligheder, selvom vi fik en frygtelig start på kampen. Vi kom bagud 0-1 efter 4 minutter efter hovedstød på et hjørnespark, da manglede vi virkelig Søren Fyn, men efter 14 minutter kom vi yderligere bagud 0-2, da vi snorksov i forsvaret. Så var tilskuerene, begyndt at tale om, at vi ikke er bedre end til serie 4. Sebastian Andersen brændte BPIs største chance, da han skød over mål fra tæt hold. Men vi var hele tiden omkring Taulovs mål, selvom vi ikke var farlige. Men efter 41 minutter forsøgte Niels Basse en soloturog Taulovs kontante forsvar med Brødrene Unnerup i spidsen, nedlagde ham, klart staffespark.
Læs mere...

BPI - FC Hornstrup 3-3 efter 2-1 ved halvleg.

BPI spillede en fantastisk fin kamp idag, hvor vi desværre ikke fik løn efter fortjenste.BPI spillede sæsonens bedste kamp, men heldet var ikke med os, og topholdet fik udlignet i overtiden til 3-3. Niels Basse bragte BPI i spidsen med 1-0 på et pragtmål solotur nærmest fra mditerlinjen og sikker scoring alene med FC Hornstrups målmand. Johans Sørensen scorede til 2-0 efter 21 minutter efter en flot afleveing fra Flemming Seehagen og endnu et fint gennembrud, stort overblik fra Jonas gjorde, at han satte bolden stille og roligt i nettet ved forreste stolpe, måmanden havde nok forventet en aflevering. Super. Men 2 minutter efter sov BPI og FC Hornstrup fik reduceret efter hjørnespark. ØV
Læs mere...

BPI - FC Hornstrup lørdag den 1/10 kl 14.00 på Santrol Arena

For første gang nogensinde får BPI besøg af en klub, som ALDRIG har tabt en turneringskamp: BPI møder FC Hornstrup som ligger på en sikker førsteplads i rækken. Klubben af startet op af en del spillere fra Vejle Boldklubs serie 1. Man startede i serie 5 og er rykket op igennem serie 5 og 4 og nu tilsyneladende serie 3 og man har kun spillet 2 kampe uafgjort resten er vundet.
Læs mere...

Den Bosniske - BPI 3-1 efter 0-0 ved halvleg

BPI spillede en god 1 halvleg, hvor kampen var meget jævnbyrdig. BPI havde et par muligheder, men desværre fik vi ikke udnyttet dem. I 2 halvleg snorksov BPI i kampens første kvarter og kom bagud med 3-0 desværre også efter et par personlige fejl. Simon Grauslund og Emil Erbs kom på banen og de leverede begge en fin indsats - Simon reducerede på et flot frispark og Emil spilldede virkelig godt. Resten var ikke helt på niveau.
Læs mere...

BPI- Vinding 1-2 efter 1-1 ved halvleg

BPI havde æren af, at spille mod et virkeligt stærkt og motiveret Vinding mandskab, der var virkelig tale om en herrekamp. Med den bedste dommer ,som vi har set meget længe på Santrol Arena i Christian Clausen, Christian er flyttet til Taulov og dømmer normalt i 2 division. Han dømmte fantastisk og var konstant på boldhøjde, en god oplevelse for spillerne og gjorde også sit til at kampen blev velspillet.
Læs mere...

Vejle Kammeraterne -BPI 1-5 efter 1-4 ved halvleg

BPI spillede igen en flot kamp, specielt var 1 halvleg fremragende og den første 1/2 time i særklasse. BPI kom foran ved Niels Basse efter 7 minutter på flot afslutning ved foden af stolpen, forinden havde Jonas Sørensen haft en kæmpemulighed efter 2 minutter og Niels havde en chance efter 5 minutter begge blev flot klaret af Vejles målmand, men da vi først fik hul på bylden gik det stærkt. Det blev 2-0 igen ved Niels Basse efter en ripost på en afslutning fra Flemming Seehagen, sparkede Niels bolden i nettet fra en spids vinkel.  3-0 blev det efter 25 minutter ved Simon Hauritz efter oplæg fra Jens Ladegaard - Simon scorede sikkert igen ved foden af stolpen. Så lignede det en storsejr til BPI, men så svigtede koncentrationen, og Vejle Kammeraterne fik reduceret til 3-1, hvor Mads Christensen vores nye stærke målmand, misforstod sit forsvar og nok skulle have klaret den, til gengæld tog han en friløber fra Vejle Kammeraterne 5 minutter senere, hvor BPIs forsvar svigtede. Mads reddede fornemt og forhindrede dermed at det blev spændende. Lige inden pausen kunne Haakon Ladegaard score til 4-1 og igen var det ved foden af venstre stolpe, hvor 3 af 4 scoringer altså blev sat ind. Vores
Læs mere...